Bogballe

Bogballe

De Deense machinefabrikant Bogballe is wereldwijd een van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers. De strooiers van Bogballe blinken uit in hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.

Bogballe L-Line strooiers zijn standaard uitgerust met het exclusieve Trend strooisysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om door het omkeren van de draairichting zowel volvelds als langs perceelsgrenzen en watergangen accuraat te strooien. De bediening is handmatig, hydraulisch of elektrisch (via een calibrator). De strooibreedtes variëren van 10 tot 24 meter en de inhoud van de strooibak van 500 tot ruim 2.050 liter.

Voor meer informatie: Bogballe L-Line

Bogballe strooiers

Bogballe M Line strooiers bieden de gebruiker optimale flexibiliteit, omdat de capaciteit van de bak aangepast kan worden aan specifieke toepassingen. Standaard zijn deze strooiers voorzien van het Trend strooisysteem. Van deze uitvoeringen varieert de strooibreedte van 12 tot 42 meter en de inhoud van de strooibak van 250 tot 4.050 liter.

Voor meer informatie: Bogballe M-Line

Bogballe strooiers

Bogballe S Line strooiers zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals het strooien van pekel of grit op wegen of parkeerterreinen maar ook voor het onderhoud van parken, golfbanen, speelvelden, etc.

Voor meer informatie: Bogballe S-Line

Bogballe strooiers