Jonsered

Jonsered

Jonsered heeft ook verscheidene heggenscharen en bladblazers in het gamma. De heggenscharen zijn er zowel elektrisch als met een benzinemotor. Voor meer informatie over de verschillende modelen en uitvoeringen kunt u contact met ons opnemen.

Jonsered heggenscharen en bladblazers

Jonsered heeft verschillende soorten kettingzagen in het gamma, uitlopend van deeltijd gebruik tot professioneel gebruik.

Voor meer informatie over de modellen kunt u contact met ons op nemen of kijken op: Jonseredkettingzagen.

Jonsered kettingzagen

Jonsered trimmers: Lichtgewicht machines ontwikkeld voor trimmen van graskanten. De trimmers en motorzeisen van Jonsored zijn makkelijk te hanteren met betrouwbare motors met Spin Start en emissiecontrole via een katalysator.

Jonsered bosmaaiers: Betrouwbare en krachtige machines, ontworpen voor het efficiënt bewerken van grof gras, struiken en kleine bomen. De CC modellen zijn nog veelzijdiger, geleverd met zaagblad, grasmes en trimmerkop.

Jonsered motorzeisen: Krachtige, duurzame en goed uitgebalanceerde machines, ontworpen voor full- of parttime bosbouw professionals. Efficiënt anti- trillings bescherming en ergonomisch draagstel bieden dagelijks comfort.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen of kijken op: Jonseredtrimmers/bosmaaiers.

Jonsered trimmers en bosmaaiers

Heeft u een efficiënte en plezierige zitmaaier nodig? Jonsered Frontriders zorgen voor plezierig tuinieren. En een aantal Frontriders kunt u het hele jaar door gebruiken. Jonsereds slimme koppelbare toebehoren maken het net zo plezierig en gemakkelijk om in de winter de sneeuw voor uw entree te verwijderen als om in de zomer een glad geschoren gazon te hebben.

Voor meer informatie naar de verschillende modellen kunt u contact met ons opnemen of kijken op: Jonseredzitmaaiers.

Jonsered zitmaaiers