Lucas G

Lucas G

Lucas G. Veevoeder expert

Onze ervaring en vaardigheden hebben ons in staat gesteld om een van de toonaangevende merken van veehouderijmachines te worden. We zijn er trots op voortdurend te innoveren om u oplossingen te brengen die aan uw eisen voldoen. We zijn toegewijd aan het testen van 100% van onze machines om u functionaliteit en betrouwbaarheid te garanderen door jaren van intensief gebruik. We zijn vastbesloten om u te dienen met betrouwbare producten en kwaliteit, zodat LUCAS G. u veel succes kan brengen in uw prestatiedoelen.

Lucas heeft ook een balenroller in het assortiment. Simpel en effectief om ronde balen te voeren.

Hierin zijn 2 modellen:

  • De Ubi swivelling voor achter de tractor die je tevens 180 graden kunt draaien.
  • De Ubi pic voor shovel/verreikers/voorlader om een baal erop te leggen en gelijk op de picken deze kan zowel links als recht gebruikt worden

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kijken op: LucasUbi.

Lucas is zeer sterk in de producten voor de verzorging van de bedding bij dieren. Dit gamma loopt van stroblazer, strohakselaars en tot zelfs strohakselaars opgebouwd op hun voermengwagens.

De stroblazers zijn er gedragen, wielstel of voor op een shovel montage.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kijk op: Lucasbedding.

Lucas bedding

De silogrif is de voerdoseerbak die Lucas al jaren in het programma heeft. Een bak die recht doseert en met tanden aan de kam om het voer uit te kuilen. Elektrische bediening is ook mogelijk (optie)

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op kijken op: Lucassilogrif.

Lucas silogrif

Lucas produceert horizontale voermengwagens van 15m3 en 20m3, verticale mengwagen van 12 t/m 46 m3 alsook zelfrijdende voermengwagen van 12 t/m 24m3

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op Lucasvoermengwagens.

Lucas voermengwagens