McCormick

McCormick

McCormick tractoren

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

McCormick F-Serie

McCormick is van oudsher het merk dat in elke klasse het meest te bieden heeft. Een sprekend voorbeeld is de F-serie. Het zijn trekkers met een robuuste en stoere uitstraling die stuk voor stuk passen in de traditie van het merk. De nieuwe neus van de F-serie benadrukt het unieke en onderscheidende karakter van deze serie speciality trekkers. Maar ook voor u als bestuurder heeft de F-serie een aantal eigenschappen die u meteen zult waarderen.

Veel vermogen, weinig onderhoud
De McCormick F-serie is uitgerust met een Perkins 4-cilinder motor. Een krachtige motor die goed is voor een lang en probleemloos leven. Het zijn motoren die bovendien weinig onderhoud nodig hebben. De F-serie wordt geleverd met een breed motorenprogramma, van 74 pk oplopend tot 102 pk. Daarmee heeft u de zekerheid dat er altijd een uitvoering is die precies aansluit bij uw wensen.

Breed inzetbaar dankzij de smalle basis
Bij de F-serie laat McCormick zien dat het in staat is om binnen een concept drie dingen tegelijkertijd te realiseren. Om te beginnen zijn het trekkers met een eigen en herkenbare uitstraling. Het zijn trekkers met veel vermogen. En tenslotte zijn het trekkers met een smalle basis. U heeft de keuze uit drie uitvoeringen die specifiek zijn voor een bepaald werkgebied. De F-F is met zijn minimale breedte van 1.319 mm uitermate geschikt voor de smalle boomgaard.

McCormickF

McCormick F

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick. Dit komt tot uitdrukking in alle modellen door de jaren heen, bij zowel compacte als zware trekkers. Maar ook als het gaat om smalspoortrekkers zet McCormick met de V/F-N serie opnieuw de norm.

Minimale breedte voor maximale inzetbaarheid
Met een minimale breedte van 1140 mm is de V/F-N serie uitermate geschikt voor de smalle wijn- en boomgaard. Maar ook in de tuinbouw heeft u met deze wendbare McCormick de beschikking over een betrouwbare en bedrijfszekere machine.
Door de ideale verhouding van gewicht en vermogen wordt de V/F-N ook steeds vaker door hoveniersbedrijven ingezet voor bijvoorbeeld transport, grondbewerking en voorladerwerk.

Kracht om te vertragen of te versnellen
Deze trekker wordt geleverd met een betrouwbare krachtbron die goed is voor 90 pk. Vermogen dat u perfect kunt doseren met een mechanische en soepel schakelende versnellingsbak. U heeft de beschikking over 24 versnellingen vooruit en 12 versnellingen achteruit. Een kruipbak is als optie verkrijgbaar.

Comfort voor de bestuurder
Het bestuurdersplatform voldoet aan de eisen en wensen van de meest kritische bestuurder. U heeft de keuze uit een versie met of zonder cabine.

McCormickVF/N

McCormick V/F-N

Vernieuwing en innovatie past in de traditie van het merk dat als grondlegger gezien kan worden van de hedendaagse gemechaniseerde landbouw. Met de X2 bouwt McCormick verder op deze traditie. De X2  is een unieke trekker voor het ultracompacte segment. Deze trekker is speciaal ontwikkeld voor een breed scala aan werkzaamheden. De X2 dankt het succes aan de compacte afmetingen en uitgebreide specificaties in combinatie met een passend vermogen.

Schone moderne motoren
McCormick heeft bij de X2 gekozen voor de nieuwe generatie Yanmar TNV 3- en 4-cilinder motoren. U heeft de keuze uit motoren met een oplopend vermogen van 35 tot 55 pk. Het zijn motoren die veel te bieden hebben. U kunt rekenen op hoge prestaties, een verbeterde brandstofefficiëntie, lage ruis, hoog koppel back-up en minder uitstoot. De 4-cilinder turbomotor met 16 kleppen levert uitzonderlijke prestaties.

Betrouwbare transmissie
De McCormick X2 beschikt standaard over een 12/12 transmissie met een gesynchroniseerde omkeerschakeling. Dankzij een optionele kruipbak (16/16) zijn snelheden van 220 m/h tot 35 km/h mogelijk. bedieningsknoppen bevinden zich onder handbereik en zijn logisch geplaatst waardoor u lekker kunt werken. Met een als optie verkrijgbare kruipbak vergroot u de mogelijkheden van deze ultracompacte trekker.

McCormick/X2

McCormick X 2

Compact, krachtig en veelzijdig
De X4-serie is een nieuwe toevoeging aan de McCormick trekker familie die ontworpen is om de CX-L en CL-serie te vervangen door een enkele meer veelzijdige serie. Met de X4 heeft McCormick een compleet nieuwe laag en middelhoog vermogen segment trekkers.

De serie bestaat momenteel uit drie modellen van 90 tot 107 pk, aangedreven door 3.6 ltr Tier 4 Interim-motoren. Deze zal worden aangevuld met drie andere modellen van 61 tot 75 pk, uitgerust met geavanceerde 2,9 ltr motoren die voldoen aan de Tier 4 Final emissie eisen.

Veelzijdige uitrusting
De X4-serie is voorzien van de nieuwe McCormick familie styling. Naast een compact design en moderne look, kunnen deze trekkers worden uitgerust in een verscheidenheid van configuraties. Van basis instapmodel trekker tot full-option model: alle  mogelijkheden zijn aanwezig om in de specifieke behoeften van de klant te voldoen.

Belangrijke kenmerken zijn een nieuwe cabine met vier stijlen en een gloednieuwe 16 + 16 transmissie met kruipversnelling. Ook is er de keuze voor een power shuttle hydraulische omkeer, hi-lo powershift, elektro-hydraulisch inschakelbare aftakas met twee snelheden, en een topsnelheid van 40 km/h met eco-mode voor extra brandstofbesparing.

Extra power
Om de trekker nog completer te maken is er de mogelijkheid het hydraulisch systeem extra power te geven met een pomp van 57 ltr/min, hulphefcilinders voor een hefvermogen van maar liefst 3.900 kg en een elektronisch bediende hefinrichting.

McCormickX4

McCormick X 4

De X50-tractorreeks, die in 2012 is gelanceerd, komt nu terug naar de markt met de benaming X5 in lijn met de nieuwe modelbenamingen die onlangs door McCormick voor zijn trekkersfamilies werden aangenomen. De nieuwe X5 tractor-serie biedt een volledig vernieuwde vier-post cabine met platformplatform en achterklapdeuren die gemakkelijk toegang tot de bestuurdersstoel bieden en ongeëvenaarde allround zichtbaarheid. Ontworpen met zorgvuldige aandacht voor detail, beschikt de cabinebuis ergonomisch op maat voor maximale comfort en gebruiksgemak. Het telescopische kantelbare stuurwiel tilt met het instrumentenpaneel, waardoor de bestuurder de werking van de tractor constant kan controleren. De airco met filters in de achterpalen voor het gemak van het reinigen zorgt voor een ultra-slank dakontwerp dat de totale hoogte van de trekker vermindert. Andere verbeteringen omvatten verhoogde hydraulische stroming (63 l / min + 30 l / min) en een grotere brandstoftank met een opslagcapaciteit van 120 liter. De 12 + 12 overbrenging met krachtpendel- en shuttlemodulatieregeling is nu opgewaardeerd met de bewezen 36 + 12 Xtrashift-transmissie met 3-trapsvermogensverplaatsing, die een topsnelheid van 40 km / u bij verminderde toerental van de motor biedt. Het X5 tractor assortiment bestaat uit vier modellen: de X5.20, X5.30, X.5.40 en X5.50. Alle modellen worden aangedreven door de nieuwe Perkins 854E-E34TA motoren. Deze 3.4-liter viercilinder turbo-na-gekoelde motoren voldoen aan de Tier 4 Interim Emission Regulations en voorzien van krachtclassificaties van 88,5 tot 113 pk. Uitgerust met tweeklepstechnologie, common rail injectiesysteem en uitlaatgasrecirculatiesysteem (EGR). De eerste drie modellen in de reeks me standaard met Power Plus systeem. De X5-trekkers zijn ook verkrijgbaar met iso-gemonteerd platform.

McCormickX5

McCormick X 5

Mccormick produceert tevens een High Clearance model gebaseerd op het model X 50 m. Van deze HC uitvoering zijn er 3 typen verkrijgbaar.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen.

X6-serie: opvolger van een succesnummer

De X6-serie is de opvolger van de populaire en succesvolle X60 serie. De X6 serie bestaat uit twee modellen aangedreven door de nieuwe ‘Betapower’ 4,5 ltr motoren welke 111 en 121 pk leveren.

Beide motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van de innovatieve SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction) en zijn uitgerust met de Power Plus systeem dat het motorvermogen tot 121 en 133 pk verhoogt voor aftakas- en transportwerk.

Comfort
De X6 serie draagt de nieuwe McCormick familie styling en is voorzien van een compacter ontwerp en een gloednieuwe cabine met vier stijlen, die een nog modernere look en afwerking biedt aan de bestuurder en ook een geheel nieuw niveau van comfort.

De belangrijkste technische kenmerken van de X6 zijn de drietraps Powershift transmissie met 36 + 12 versnellingen, een elektronisch gestuurde hefinrichting met maximaal 5.400 kg hefvermogen en een optionele vier toeren aftakas.

Het hydraulische systeem is geoptimaliseerd en is verkrijgbaar in standaard uitvoering met een opbrengst van 66 ltr/min of een gesloten center versie met een opbrengst van 110 ltr/min. De X6 trekker kan optioneel worden uitgerust met een geveerde vooras en geveerde cabine voor een subliem rijcomfort.

McCormickX6

McCormick X 6

McCormick X7.4: Ultiem design, prestaties en comfort

McCormick trekkers weerspiegelen de passie van degenen die betrokken zijn bij de productie van deze trekkers. Het is vanuit deze passie dat de X7.4 werd geboren.

X7.4 serie trekkers bieden het ultieme in design, technologie, comfort voor bestuurder en in productiviteit.

De drie modellen, X7.440,X7.450 en X7.460 zijn voorzien van de nieuwe zelfdragende FPT 4,5 ltr vier cilinder CR TAA turbomotoren met common rail injectiesysteem, met vermogens van 143 tot 175 pk. Deze moderne motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van het SCR-systeem, een uitlaatgas nabehandelings technologie die uitstoot vermindert, zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de motor. De X7.4 serie trekkers hebben een verschillende wielbasis die bijdraagt aan de stabiliteit en de wendbaarheid maximaliseert.

Comfort en productiviteit
De ‘PRO DRIVE’ transmissie met 24 versnellingen in zes groepen heeft een viertraps powershift en is voorzien van elektro-hydraulische omkeer. De transmissie wordt elektronisch bediend via drukknoppen op de multifunctionele armleuning en beschikt over een ‘Autoshift’ functie, voor een soepele en eenvoudigere bediening in het veld of tijdens transport. Kruipversnellingen (40 + 40) zijn beschikbaar, juist voor de meer specialistische werkzaamheden bij lage snelheden zoals oogsten of zaaibedbereiding.

De elektro-hydraulisch inschakelbare aftakas heeft vier snelheden 540 / 540E / 1000 / 1000E tpm. De elektronische bediening van de aftakas zorgt altijd voor een vlotte gemoduleerde inschakeling.

Top prestaties
Het closed-center hydraulisch systeem bevat geavanceerde functies voor een hoge efficiëntie en maximale betrouwbaarheid. Het systeem is uitgerust met een variabele pomp met een opbrengst van maar liefst 123 ltr / min voor alle hydraulische functies en tot zes elektro-hydraulische regelventielen.

De elektronisch geregelde hefinrichting met trekkrachtregeling via de hefarmen heeft een maximaal hefvermogen van 6.000 kg en maakt een nauwkeurige controle van het werktuig het mogelijk. Een radarsensor is optioneel ook beschikbaar voor die werkzaamheden waar de werkelijke rijsnelheid is vereist; dit kan ook worden gebruikt om bij moeilijke grondcondities het trekvermogen te verbeteren en de wielslip te verminderen.

Voor een nog bredere inzetbaarheid kan de trekker voorzien worden van een fronthef (tot 3.500 kg) en een frontaftakas. Met de onafhankelijk geveerde vooras met 55 ° stuurhoek, is de trekker zeer goed te manoeuvreren, zeker in krappe ruimtes. De ‘PREMIERE CAB’ is het echte high-tech controle centrum, speciaal ontworpen om de bestuurder een veilige, functionele en ergonomische werkomgeving te beiden.  De logisch geplaatste bediening zorgt voor een maximaal comfort en bedieningsgemak.

McCormick X7.4

McCormick X 7.4

McCormick X7.6: Superieur design voor maximaal comfort en productiviteit

Met een modern motorkap en cabine ontwerp met een stijlvolle en agressieve look, de nieuwe ‘PRO DRIVE’ transmissie en de bewezen ‘BETAPOWER’ motoren, is de nieuwe McCORMICK X7.6 is klaar om aan de uitdagingen van de veeleisende hedendaagse agrarische sector te voldoen.

Betrouwbare krachtbron
De X7.6 serie bestaat uit drie modellen,  X7.660, X7.670 en X7.680 die voorzien zijn van de nieuwe 6,7 ltr FPT ‘Betapower Fuel Efficiency’ zescilinder turbo motoren met common rail injectiesysteem. De nieuwe motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van het SCR-systeem, een uitlaatgas nabehandelings technologie die de uitstoot vermindert, zonder afbreuk te doen aan prestaties van de motor. De X7.6 erft van zijn voorgangers het robuuste gietijzeren chassis waarin de motor opgehangen is, en wat helpt om het geluid en trillingen in de cabine te verminderen.

Comfort en productiviteit
De “PRO DRIVE” transmissie met 24 versnellingen in zes groepen biedt een viertraps Powershift en is voorzien van een gerobotiseerde groepenschakeling en een aan de stuurkolom gemonteerde hydraulische omkeerschakeling. De transmissie wordt elektronisch bediend via drukknoppen op de multifunctionele armleuning van de luchtgeveerde stoel. Kruipversnellingen (40 + 40) zijn beschikbaar, juist voor de meer specialistische werkzaamheden bij lage snelheden zoals oogsten of zaaibedbereiding.

De elektro-hydraulisch inschakelbare aftakas heeft standaard vier snelheden 540 / 540E / 1000 / 1000E tpm. De elektronische besturing van de aftakas zorgt altijd voor een vlotte en gemoduleerde inschakeling.

Top prestaties
Het closed-center hydraulisch systeem is een nieuw ontwerp en bevat geavanceerde functies voor een hogere efficiëntie en een maximale betrouwbaarheid. Het systeem is uitgerust met een variabele pomp met een opbrengst van maar liefst 123 ltr / min voor alle hydraulische functies en tot zes elektro-hydraulische regelventielen.

De elektronisch geregelde hefinrichting met trekkrachtregeling via de hefarmen heeft een maximaal hefvermogen van 9.300 kg en maakt een nauwkeurige controle van het werktuig het mogelijk. Een radarsensor is optioneel ook beschikbaar voor die werkzaamheden waar de werkelijke rijsnelheid is vereist; dit kan ook worden gebruikt om bij moeilijke grondcondities het trekvermogen te verbeteren en de wielslip te verminderen.

Voor een nog bredere inzetbaarheid kan de trekker voorzien worden van een fronthef (tot 3.500 kg) en een frontaftakas. Met de onafhankelijk geveerde vooras met 55 ° stuurhoek, is de trekker zeer goed te manoeuvreren, zeker in krappe ruimtes. De ‘PREMIERE CAB’ is het echte high-tech controle centrum, speciaal ontworpen om de bestuurder een veilige, functionele en ergonomische werkomgeving te beiden.  De logisch geplaatste bediening zorgt voor een maximaal comfort en bedieningsgemak.

McCormick X7.6

McCormick X 7.6

De nieuwe X7 VT-Drive-tractoren bieden de ultieme stijl, technologie, comfort voor de machinist en de productiviteit. Vijf modellen in het gamma zijn allemaal aangedreven door de nieuwe Betapower Fuel Efficiency vier-en zes-cilinder turbo motoren met multivalve technologie en common rail injectiesysteem. Deze motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van het SCR-systeem, een uitlaatgas nabehandeling technologie die uitlaatgassen vermindert, zonder afbreuk te doen aan de motorprestaties. De X7 modellen met VT-Drive continu variabele transmissie voorzien van vijf motoren met vermogens van 136, 150 en 166 pk voor de vier cilinder en van 172 en 181 pk voor de zes cilinder.

De VT-Drive transmissie is een continu variabele transmissie (CVT) die een oneindig aantal van de snelheid ratio geeft van nul tot de maximale snelheid die in het land van gebruik. Beide transmissies zijn voorzien van een omkeershuttle en worden elektronisch geregeld via drukknoppen gelegen op de multifunctionele armleuning. De elektro-hydraulische aftakas is voorzien van een as met het verstrekken van 6 of 21 spiebanen en biedt vier snelheden van 540 / 540E / 1000 / 1000E tpm. De elektronische besturing van de PTO zorgt altijd voor een soepele en gemoduleerde implementeren start-up. Het systeem bevat ook PTO kopakkermanagement op te heffen implementeren aandrijflijn schade bij het verhogen van de machine De X7 VT-Drive-modellen zijn leverbaar met closed-center hydraulisch systeem met variabele cilinderinhoud pomp. De elektronisch geregelde hefinrichting met ontwerp-sensing op de trekstangen zorgt voor een maximaal hefvermogen van 9300 kg en zorgt voor een nauwkeurige controle van de inrichting.

Een radarsensor is ook beschikbaar voor operaties waar de ware snelheid over de grond nodig is, kan dit ook worden gebruikt in moeilijke grondcondities te trekvermogen te verbeteren en de wielslip. Een fronthef met een capaciteit tot 3500 kg en een front PTO zijn optioneel. Lift & Lagere switches zijn voorzien aan de voorzijde om te helpen bij het aansluiten of loskoppelen voorzijde werktuigen. De vooras, hetzij stijf opgehangen of onafhankelijk geveerd beschikt over een 55 ° stuurhoek, het verstrekken van een uitstekende wendbaarheid in kleine ruimtes.

De Premiere Cab is een echte high-tech control center dat kan de bestuurder op de trekker te werken met een maximum aan gemak en comfort. De cabine is voorzien van een Data Screen Manager (DSM), standaard op de VT-Drive-modellen, en een 12 “touchscreen monitor die laat de bestuurder om de prestaties en de functies van zowel de trekker te beheersen en te implementeren (ISOBUS, satellietgebaseerde geleidingssysteem etc. ). De cabine-interieur biedt de bestuurder een volledig geluiddicht, functionele ergonomische werkomgeving en een hoogwaardige, automotive-grade pasvorm en afwerking die verdere versterking van de rijcomfort

McCormick X7VT

McCormick X 7.6 / 7.4 VT Drive