Dieci

Dieci

Dieci produceert voertuigen en machines voor de industrie, de bouwsector en de landbouw. Zij is al meer dan 40 jaar actief in deze markt. Het bedrijf heeft drie belangrijke prioriteiten: Kwaliteit, veiligheid en permanente innovatie; allemaal gericht op het bieden van maximale klanttevredenheid. Dieci, nu behorend tot de leiders op de wereldmarkt, is een van de weinige bedrijven, die actief is op het gebied van het vervaardigen van verreikers. DIECI beschikt nu over een breed en compleet assortiment dat voldoet aan alle eisen van de hedendaagse gebruiker. Zo zijn alleen al voor de verreikers meer dan 100 modellen leverbaar en zo’n 30 verschillende chassis.

De Dieci Agri Farmer:

De compacte verreiker volgepakt met alle technologie van een grote machine voor grote prestaties. precisie bewegingen, wendbaarheid, maximaal vermogen aan de wielen en giek, geluidsisolatie van absoluut comfort.

Voor meer informatie en specificaties: Dieci Agri Farmer

Dieci Agri Farmer

De Dieci Agri Max:

Maximaal vermogen op de wielen en aan de giek Magnifieke bediening, precisie manoeuvreren en absoluut comfort. De Agri Max is de meest geavanceerde en technologisch geavanceerde machine in de Dieci bereik.

Voor meer informatie en specificaties: Dieci Agri Max

Dieci Agri Max

De Dieci Agri Pivot:

Het scharnierende voertuig met een grote capaciteit en telescopische arm die kunnen voldoen aan elke behoefte. Grote behendigheid, precieze bewegingen, uitstekend zicht, maximale vermogen naar de wielen en de giek, absoluut comfort: zijn slechts enkele van de redenen dat de Agri Pivot essentieel maken.

Voor meer informatie en specificaties: Dieci Agri Pivot

Dieci Agri Pivot

De Dieci Agri Plus:

Zeer eenvoudig te hanteren, chirurgische precisie bewegingen, maximale vermogen in de wielen en giek, absoluut comfort en ecologisch. Dit zijn slechts een paar redenen die Agri Plus maken de meest innovatieve machine in zijn sector.

Voor meer informatie en specificaties: Dieci Agri Plus

Dieci Agri Plus

De Dieci Agri Star:

Alle standaard: uitstekende handling, precisiebewegingen, maximale vermogen, totaal comfort, eco-vriendelijk. De agri star combineert traditionele en technologie om alle behoeften van de veehouder te voldoen.

Voor meer informatie en specificaties: Dieci Agri Star

Dieci Agri Star

De Dieci Agri Tech:

Uit de evolutie van de historische ervaring op het gebied van telescopische liften komt de Agri Tech range, machines met hoge prestaties, onvervangbare dynamiek en een veelzijdigheid aan attributen. PTO en achter driepunts koppeling geven deze multifunctionele machines veruit superieure eigenschappen en toepassingsgebieden in vergelijking met trekkers met hetzelfde vermogen. Het is slechts met behulp van een Agri Tech dat men al zijn capaciteiten kan waarderen. De kleine afmetingen, de hoge prestatienormen, de innovatieve technologische apparatuur en comfort samen gevat in Agri Tech machines, maken ze echt uniek

Voor meer informatie en specificaties: Dieci Agri Tech

Dieci Agri Tech

De Dieci Mini Agri:

De Mini Agri is de ideale machine voor bewegingen in krappe ruimtes, met veel vermogen, uitstekende handling en precisiebewegingen.

Voor meer informatie en specificaties: Dieci Mini Agri

Dieci Mini Agrii